گزارش کاراموزی آزمايشگاه الكتريكي

دسته بندي : فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات
گزارش کاراموزي آزمايشگاه الكتريكي در 13 صفحه ورد قابل ويرايش

آزمايش شماره :1

موضوع آزمايش: بررسي قانون اهم ، قوانين ولتاژها وجريانهاي کرشهف ، قوانين تقسيم ولتاژوتقسيم جريان

1-1: بررسي قانون اهم

مدارشکل 1-1 را روي برد بسته وبا تغيير منبع ولتاژ مطابق جدول زير جريان را توسط آمپرمتر اندازه گيري کرده و در جدول يادداشت کنيد. منحنيتغييرات جريان بر حسب ولتاژ را رسم کنيد.

روش آزمايش:

مقاومت يک کيلو اهم را درمدار قرار ميدهيم و در ولتاژهاي 1 تا 10 امتحان مي کنيم که جريان آن را روي آمپرمتر به دست مي آوريم.

:2-1 بررسي تقسيم ولتاژ و ولتاژ کرشهف ((KVL

مدار شکل2-1 را ببنديد.ولتاژ دو سر هر يک از مقاومت ها را توسط ولتمتر اندازه گيري نماييد و در جدول يادداشت کنيد . سپس افت ولتاژ هر يک از مقاومت ها را با افت ولتاژ بدست آمده از قانون تقسيم ولتاژ مقاومت هاي سري مقايسه نموده و قانون ولتاز کرشهف را تحقيق نماييد.

:3-1 بررسي تقسيم جريان در شاخه هاي موازي و قانون جريان کرشهف((KCL

مدار شکل 3-1 را ببينيد . جريان هر کدام از مقاومت ها را توسط آمپر متر اندازه گيري نماييد و در جدول يادداشت کنيد . سپس جريان هر يک ازمقاومت ها را با جريان بدست آمده از قانون تقسيم جريان مقاومت هاي موازي مقايسه نموده و قانون جريان کرشهف را تحقيق نماييد.



آزمايش شماره :3

موضوع آزمايش:بررسي قانون جمع آثار و قضيه انتقال حداکثر توان

:1-3بررسي قانون جمع آثار

مدار شکل 1-3 را ببنديد و جريان هاي را اندازه گرفته و يادداشت نماييد . سپس يک بار منبع ولتاژ 5ولتي را از مدار خادج کرده و جريان هاي را اندازه گيري نماييد . و بار ديگر منبع ولتاژ 10ولتي را از مدار خارج کرده و جريان هاي را دوباره اندازه گيري کرده و در جدول يادداشت نماييد . در مورد قضيه جمع آثار تحقيق نماييد .

3 قضيه انتقال حداکثر توان

مدار شکل 2-3را ببنديد. با تغيير پتانسيومتر جريان و ولتاژ مقاومت بار را اندازه گيري کنيد و در جدول يادداشت نماييد(مقدار مقاومت هاي پتانسيومتر را حول مقاومت تونن تنظيم کنيد ، براي اينکار با چرخش اهرم پتانسيومتر مقدار آنرا در بيرون مدار تنظيم و سپس در مدار قرار دهيد).مقدار مقاومت پتانسيو را از تقسيم ولتاژ به جريان آن، بدست آوريد.مقدار مقاومتي از پتانسيومتر که به ازاي آن توان جذب شده به بيشترين مقدار رسيده است را بيابيد.براي اينکار هم مي توانيد از طريق محاسبه آنرا بدست آوريد و هم از روي منحني و نقطه اي که توان حداکثر شده ، استفاده کرد.

آزمايش شماره :4

موضوع: بررسي سلف در جريان مستقيم و متناوب

:1-4ببسي سلف در جريان مستقيم

مدار شکل 1-5را ببنديد. توسط مولتيمتر جريان هاي تا و ولتاژهاي تا را اندازه گيري و در جدول زير يادداشت نماييد سپس سلف را از مدار خارج کرده (آنرا با يک مدار اتصال کوتاه جايگزين کنيد)و ولتاژها و جريان هاي فوق را دوباره اندازه گيري کنيد و در جدول يادداشت نماييد.حضور يا عدم حضور سلف هاي در مدار هاي فوق چه تاثيري در مقادير فوق داشته است؟ آيا ميتوان سلف را در مدار هاي DCيک "مدار اتصال کوتاه" دانست؟
دسته بندی: فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات

تعداد مشاهده: 2132 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:58 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: