طرح توجيهي پرورش مرغ گوشتي به ظرفیت 10000 قطعه

دسته بندي : کارآفرینی » دام و طیور
طرح توجيهي پرورش مرغ گوشتي به ظرفيت 10000 قطعه در 18 صفحه ورد قابل ويرايش



خلاصه طرح :

كل سرمايه گذاري طرح : 1320682000 ريال

سرمايه گذاري جديد طرح : 1280682000 ريال

سهم الشركه بانك در مشاركت مدني : 760000000 ريال

سهم الشركه نقدي متقاضي : 408072000 ريال

سود دوران مشاركت : 102600000 ريال

ساختمان وتاسيسات : 868702000 ريال

ماشين آلات و تجهيزات : 299380000 ريال

پرسنل : 85476000 ريال

هزينه جاري : 853253000 ريال

استهلاك : 73373000 ريال

ارزش توليدات : 1134600000 ريال

سود تسهيلات : 5/13 %



عمليات طرح :

شامل:

1ـ ساختمانها و تاسيسات هزينه‌هاي مورد نياز طبق جدول شماره 1

2ـ تجهيزات و تأسيسات و هزينه هاي مورد نياز طبق جدول شماره 2

3ـ پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

4ـ هزينه هاي جاري طبق جدول شماره 4

5ـ توليدات طرح طبق جدول شماره 7

6 - پيش بيني حساب سود و زيان طبق جدول شماره 8

تامين مواد غذايي مورد نياز مورد نياز مردم به خصوص در کشورهاي جهان سوم به يکي از مهمترين مسائل آن کشورها تبديل شده است . با توجه به افزايش روز افزون جمعيت جهان و نيز افزايش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومير و نياز روز افزون آدمي به مواد غذايي سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذايي ديگر و جديد باشد که يکي از اين منابع گوشت طيور مي باشد . از مهمترين مسائلي که سبب رشد چشمگير صنعت پرورش طيور گشته است ارزش غذايي بالاي گوشت طيور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتي بودن گوشت طيور ، قابليت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سريع ، صرفه جويي در جايگاه و زمين و برگشت سريع سرمايه مي باشند .

هدف از اجراي اين طرح گردش سرمايه در کشور ، ارز آوري ، توليد و بهره وري ، تامين بخشي از پروتئين حيواني مورد نياز کشور ، خودکفائي در زمينه توليد گوشت سفيد و استفاده از نيروهاي جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طي 5 دوره پرورش جوجه يکروزه مي باشد .

مقدمه :

روند رو به افزايش جمعيت کشور ايجاب مي کند که توليدات متناسب با نياز هاي غذايي بهبود و افزايش يابد ، که در اين راستا نقش توليدات گوشت سفيدبر همگان روشن است .بديهي است گوشت مرغ به سبب مزيتهاي فراواني که دارد به عنوان منابع تامين پروتئين مي تواند در کشور مطرح و نياز عمومي را در اين زمينه مرتفع نمايد.

هدف اصلي اين طرح استحصال بخشي از توليدات گوشت مرغ استان طي 5 دوره پرورش جوجه يکروزه در سال مي باشد که جوابگوي بخشي از سرانه مصرف پروتئين در استان خواهد بود . همچنين اين قبيل طرح ها سبب اشتغال تعدادي از افراد و تامين معيشت خانوارهاي آنها مي باشد و کود توليدي حاصله نيز در خصوص تقويت اراضي زراعي داراي استفاده مي باشد .

خلاصه طرح :

با توجه به اينکه پرورش مرغ گوشتي نسبت به پرورش ساير حيوانات و طيور داراي امتيازات و خصوصيات منحصر به فرد مي باشد ، لذا فعاليت در اين رشته داراي صرفه اقتصادي بوده و به پاره اي از امتيازات به شرح زير اشاره مي گردد :

- نسبت ضايعات در گوشت مرغ در مقايسه با ساير دام ها کمتر است ، به طوري که در گوشت گوسفند ضايعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .

- کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهي بهتر از ساير پروتئين ها است .

- پرورش مرغ به آساني امکان پذير است و در محيط محدود تعداد زيادي را مي توان پرورش داد .

- سرعت رشد مرغ نسبت به ساير دام ها بيشتر است به طوري که يک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسيد .

- ضريب تبديل جيره غذائي به گوشت در مرغ نسبت به ساير دام ها بالا بوده به طوري که در مرغ هاي اصلاح شده اين ضريب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بين 6 تا 9 % متغير است .

توجيه فني طرح :

نکات ويژه در بررسي فني طرح هاي نيمچه گوشتي شامل مدت روشنايي ، فضاي لازم جهت نگهداري نيمچه ها ، حرارت لازم ، تهويه و ميزان خوراک و جيره غذايي مناسب ، ميزان املاح مجاز موجود در آب مصرفي ، واکسيناسيون و جلوگيري از آلودگي محيط سالن ها مي باشد.

الف ) روشنايي : شدت نور در دو هفته اول بايستي به مقدار 4 وات براي هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بايستس اين مقدار روشنايي را کم نمود تا در هفته هاي آخر به ميزان 2 وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنايي در 3 روز اول 24 ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر 22 ساعت در نظر گرفته مي شود .

ب ) فضاي لازم جهت نگهداري و پرورش : فضاي لازم با توجه به سن آنها متغير است که بايستي ميزان سطح مورد نياز را جهت افزايش راندمان توليد و ضريب تبديل مورد تاکيد قرار داد . براي جوجه هاي يکروزه تا 8 هفته در هر متر مربع از سالن 16 تا 20 قطعه در نظر مي گيرند و براي جوجه هاي 8 هفته تا 12 هفته در هر متر مربع 10 تا 12 قطعه نيمچه در نظر گرفته مي شود .

ج ) حرارت لازم : تامين حرارت لازم در واحد هاي پرورش نيمچه گوشتي نقش مهمي را ايفاد مي کند . گرما به وسيله مادر مصنوعي با سوخت گاز يا برق و يا به وسيله بخاري برقي ،نفتي ، گازوئيلي و هيتر تامين مي شود . ميزان درجه حرارت مناسب براي جوجه ها در سنين مختلف متغير و بر اساس جدول ذيل مي باشد :

سرمايه گذاري طرح و منابع تامين آن

جمع کل هزينه هاي سرمايه گذاري طرح بالغ بر 1320682000 ريال مي باشد که مبلغ 40000000 ريال آن قبلا سرمايه گذاري شده است . مبلغ 408072000 ريال سرمايه گذاري متقاضي و مبلغ 760000000 ريال آن تسهيلات بانکي و مبلغ 102600000 ريال سود دوران مشارکت مدني مي باشد .

هزينه هاي جاري طرح

صورت ريز هزينه هاي جاري طرح در 4 منظور شده است .

توليدات طرح

توليدات طرح بر اساس پيش بيني هاي انجام شده سالانه 114000 کيلوگرم گوشت سفيد و 100000 کيلوگرم کود مرغي مي باشد که شرح دقيق آن در جدول 7 آمده است .

سود آوري و نرخ بازده کل سرمايه گذاري

بر اساس درآمد و هزينه هاي پيش بيني شده طرح همواره از سال اول سود آور بوده و ميزان آن در جدول 8 منعکس است .

نرخ بازده کل سرمايه گذاري طرح نيز حدود 3/21 % است .

دسته بندی: کارآفرینی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 1937 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:43 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: