مروری بر قوانین زمين شهري

دسته بندي : فنی و مهندسی » شهرسازی
مروری بر قوانین زمين شهري
پاورپونت-31 اسلاید
چکیده:
قوانين و مقررات مربوط به زمين در قبل از انقلاب اسلامي
1- سال 1286 شمسي « قانون تشكيل بلديه» اولين قانوني كه در زمينه مالكيت عمومي وضع شد « قانون تشكيل بلديه» در سال 1286 شمسي بود.
به موجب اين قانون مواظبت از معابر شهري ، موافق نقشه معين به عهده بلديه (شهرداري) گذاشته شد، اما تا سال 1312 شمسي اقدام عملي موثري صورت نگرفت.
2- سال 1306 شمسي « قانون ثبت عمومي املاك»از قوانين عمده و با اهميت ديگر ، قانون مربوط به ثبت املاك است كه در سال 1306 شمسي با عنوان « قانون ثبت عمومي املاك» به تصويب رسيد.
3- سال 1309 شمسي قانون ثبت اماكن متبركه عمومي املاك مفروزي كه بعضي از متعلقات آن مشاع باشد وضع گرديد كه به موجب آن اماكن متبركه و مدارس قديمي و مساجد به ثبت رسيد.
4- سال 1310 شمسي « قانون ثبت اسناد و مدارك كشور» اين قانون در 142 ماده به تصويب رسيد كه بر اساس آن ثبت كليه اموال غير منقول الزامي مي گرديد. با توجه به ماده 22 اين قانون ، دولت كسي را مالك قانوني و رسمي مي شناخت كه ملك به نام وي ثبت و به امضاي مسئول مربوطه رسيده باشد. در ساير مواد قانون به نحوه ثبت املاك و تحديد حدود اراضي و املاك و نحوه آگاهي و اعتراض به آنها اشاره شده است.
5- سال 1312 شمسي اولين و ابتدايي ترين قانوني كه مربوط به شهرسازي و احداث معابر و خيابان بود در سال 1312 تهيه و تصويب شد. در اجراي اين قانون در بعضي از شهرهاي بزرگ احداث معابر و پارك هاي عمومي و تبديل گورستان متروكه به پارك عمومي آغاز شد.
دسته بندی: فنی و مهندسی » شهرسازی

تعداد مشاهده: 2888 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

حجم فایل:156 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: