ویرایش نهم Food Chemicals Codex

دسته بندي : علوم پایه » شیمی
FCC شما را قادر می سازد هویت، کیفیت و خلوص مواد غذایی که شما خریداری و می فروشید را تأیید کنید، که به اطمینان از ایمنی و یکپارچگی کلی زنجیره تامین مواد غذایی کمک می کند. استاندارد FCC می تواند برای توصیف مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در غذا استفاده شود. مونوگراف ها در FCC عبارتند از تست ها و مشخصات برای شناسایی، آزمایش و ناخالصی، و همچنین دیگر تست هایی که به توصیف خلوص و کیفیت این ماده کمک می کند.
دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: 118 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: PDF

تعداد صفحات: 1587

حجم فایل:32,701 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل های PDF