تحقیقی در مورد روش های پوست گیری کنجد و مزایا و معایب انها
دسته بندي :
کارآفرینی »
کشاورزی و زراعت
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 19
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24
سر فصل ها:
1) روش شيميايي
2) روش سنتي
3) روش صنعتي
4) تشريح فرآيند پوستگيري كنجد به روش سنتي
5) معايب اين روش
6) تشريح فرآيند پوست گيري كنجد به روش صنعتي
7) در روش فوق براي هر خط توليد از :
دید اجمالی :
روش شيميايي پوست گيري كنجد مانند روش پوستگيري ميوهها جهت تهيه كمپوت در كارخانه هاي كمپوت سازي است. در اين روش استفاده از سود سوز آور پوست ميوهها را جدا و سپس با اسيد كلريدريك اثر سوز سود آور را خنثي ميكنند ولي در مورد دانه هاي روغني مانند كنجد سود سوز آور بر روي دانه هاي روغني اثر ميگذارد. و مزه آن را تغيير ميدهد. و اسيد هم نمي تواند اثر سود سوز آور را به طور كامل از بين ببرد.
طرح توجیهی